Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Contact

Bijgewerkt op 16 juli, 2018

Uiteraard willen wij al onze prachtige ervaringen niet voor onszelf houden. Wij helpen je graag op weg naar en in Oceanië. Als je vragen hebt over de website of over Oceanië zelf kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. De gegevens vind je onder aan de pagina.

Persoonlijk contact

Wij doen ons uiterste best om deze website zo compleet en up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter altijd voorkomen dat hetgeen wat jij zoekt niet vermeld staat op de website. Dit betekent niet dat we dit niet weten. Wij willen iedereen voorzien van advies en ervaringen. Je kunt ons daarom ook benaderen om persoonlijk advies te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Adverteren

Oceanie-Expert.nl is onderdeel van Reis-Expert.nl en een snel groeiende website die adverteerders de mogelijkheid biedt om op bepaalde locaties op de website gericht te adverteren. Dit kan met beeldadvertenties en tekstadvertenties. De beeldadvertenties kunnen op verschillende plekken op de website worden geplaatst. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn in overleg ook mogelijk.

Wil je meer informatie over adverteren stuur dan direct een e-mail naar: contact@reis-expert.nl.

Contact Formulier

Vul het formulier in als ja vragen, aanvullingen of opmerkingen hebt over de website. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op.

[contact-form to=’contact@reis-expert.nl’ subject=’Contact Formulier Oceanië Expert’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Google Maps

Wil je liever persoonlijk contact? Kom dan eens gezellig bij ons langs! Hieronder kan je ons kantoor op google maps vinden.

Oceanie-Expert.nl *
Frederik Hendrikstraat 36
2671 GP – Naaldwijk
Nederland

Email: contact@reis-expert.nl
Tel: 06 1296 7223

*Oceanie-Expert.nl is onderdeel van Reis Expert v.o.f.

Adverteren of samenwerken: contact@reis-expert.nl
KVK: 58200673
BTW: NL852921342B01
IBAN : NL39.SNSB.0862.66.88.59

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.