Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Buy Back Garantie

Wil je een camper kopen met buy back garantie? Vraag dan hier onder een offerte aan. Via onze partner in Nieuw Zeeland (waar we zelf ervaring mee hebben) kunnen wij je helpen aan een camper met buy back garantie. Zij hebben een groot assortiment aan campers. Helaas staan ze nog niet allemaal op de site. Een camper kopen met buy back garantie is vaak een stuk goedkoper dan huren.

Daarnaast helpen ze jou met het overschrijven, verzekeren en andere zaken. Je hebt ook direct een vast adres in Nieuw Zeeland voor eventuele post en andere zaken.

TIP ♥ – als je via ons boekt krijg je altijd een super scherpe prijs inclusief $100 korting!

LET OP ¡ – hieronder vind je voorbeelden van een Toyota Estima Campervan en een Toyota LiteAce campervan. Deze komen beide in vele maten en uitvoeringen. De foto’s zijn alleen ter informatie en indicatie zodat je een idee hebt van wat onze Buy Back Partner in Nieuw Zeeland aan biedt. Wil je een offerte voor een andere camper? Geef dit dan even aan in het formulier hieronder.

TOYOTA ESTIMA

Toyota Estima Campervan, verkrijgbaar in meerdere kleuren en bouwjaren. Vier deurs, benzine, 2430cc, automaat. Inclusief Rego en geldige WOF. Stuur bekrachtiging en radio aanwezig. De verbouwde Toyota campers zien er nog goed uit maar zijn uiteraard niet meer nieuw. Perfecte auto voor een road trip.

Automaat

Veel van deze Toyota Estima’s  zijn automaat. Dit is heerlijk rijden door het prachtige Nieuw Zeelandse landschap.

Tweepersoonsbed

Alle campers zijn standaard uitgerust met een tweepersoonsbed van 1.8 x 1.3 meter. Ook beddengoed en keukengerei is aanwezig.

Self contained

De Toyota Estima’s zijn goedkoper maar helaas niet altijd self contained. Dit betekent dat je niet aan Freedom camping kunt doen met deze campers.

TOYOTA LITEACE

Toyota Liteace Campervan, verkrijgbaar in meerdere kleuren en bouwjaren. Vier deurs, benzine,1998cc, automaat. Inclusief Rego en geldige WOF. Stuur bekrachtiging en radio aanwezig. Veel Toyota LiteAce campervans hebben een self-containment certificate zodat je aan freedom camping kunt doen. De camper heeft een 25 liter container voor drinkwater met een handpomp, een 25 liter container voor afvalwater, een kleine gootsteen en een portaloo.

Automaat

Veel van deze Toyota LiteAce’s  zijn automaat. Dit is heerlijk rijden door het prachtige Nieuw Zeelandse landschap.

Tweepersoonsbed

Alle campers zijn standaard uitgerust met een tweepersoonsbed van 1.8 x 1.3 meter. Ook beddengoed en keukengerei is aanwezig.

Self contained

De Toyota LiteAce’s zijn iets duurder maar vaak WEL self contained. Dit betekent dat je aan Freedom camping kunt doen met deze campers.

Meer informatie aanvragen

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken