Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Inentingen Australië

Inentingen Australië is iets wat bij de voorbereiding van je reis hoort. Het is meestal niet het leukste onderdeel van je reis, maar wel belangrijk. Gelukkig ben je qua inentingen snel klaar. Er zijn namelijk geen inentingen verplicht in Australië. We hebben echter wel een aantal tips voor je.

Inentingen Australië

Er zijn geen verplichte inentingen Australië. Dat is onder meer omdat het land een uitstekende gezondheidszorg heeft. Ziekenhuizen en verzorgingshuizen behoren zelfs tot de top van de wereld. Er zijn zelfs geen aanbevolen inentingen voor het land. Ook niet als je voor een langere tijd in het land bent.

♥ TIP – er zijn geen inentingen verplicht voor een bezoek aan Australië.

Visum info

Lees hier alle informatie en tips voor het aanvragen van een (werk) visum voor Australië.

Vervoer info

Lees hier alle informatie en tips over het vervoer Australië. Van het huren/kopen van auto’s of campers tot busreizen.

Beste reistijd info

Lees hier alle informatie en tips over het weer, de seizoenen en de beste reismaanden voor Australië.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.