Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Blog

  • Alles
  • Australie
  • Mooie Lijstjes
  • Nieuw Zeeland
  • Reis inspiratie
  • Reistips
  • Routes

Door deze foto’s wil je NU naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is met afstand het mooiste waar wij ooit zijn geweest en we hebben ondertussen heel wat landen bezocht. Nieuw-Zeeland is een van de meest geïsoleerde landen en dat is goed te merken. De natuur in het land is niet alleen onaangetast, maar ook nog eens sprookjesachtig mooi. Of je nu op zoek bent naar witte [...]

Wat te doen in Sydney | 5x de mooiste highlights

Als je naar Australië reist is de kans vrij groot dat je ook in Sydney komt. Bijna iedereen heeft wel eens van deze stad gehoord, ook al ben zijn ze nog nooit in Australië geweest. Deze stad is eigenlijk een beetje de bakermat van de reizigers. Maar wat maakt deze stad nou zo bijzonder? In deze blog delen we 5 gave dingen om te doen in Sydney!

Tips voor de Milford Track

De Milford Track is een van de bekendste wandelroutes in Nieuw-Zeeland. Deze vierdaagse wandelroute brengt je de bergen en regenwouden van het Fiordland National Park, over paden waar vroeger Maori’s en vroege ontdekkingsreizigers hebben gelopen. Maar hoe begin je aan deze route? Op deze, en alle andere, vragen geven we in deze blog antwoord.

10x backpack in Australië

Je hebt een hoofd vol plannen. Backpacken in Australië is één groot avontuur en je hebt er zin in. Je ticket is geboekt, je spaarrekening loopt inmiddels redelijk vol met spaarcentjes en je backpack staat al klaar. Maar wat zijn nu de beste plekken van Australië om als backpacker te bezoeken? Wij maakten een lijst van de 10 beste backpackers hot spots in Australië.

15x mooie highlights Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een schitterend land, misschien wel de mooiste waar wij ooit zijn geweest. Het is de plek om ongerepte natuurlijk te zien en epische avontuurlijke bestemmingen aan te doen. En vergeet de vriendelijke locals niet. Maar wat moet je nu echt gezien hebben? Dat lees je in deze blog!

Oud&Nieuw en Kerst vieren in Australië

Het vieren van Kerst en Oud & Nieuw in Australië is heel anders dan het vieren van de feestdagen in Nederland. Dit komt alleen al omdat het rond Kerst en Oud & Nieuw in Australië gewoon 30 graden is. Vind je het leuk om Kerst en Oud & Nieuw een keer in een aangenaam klimaat te vieren?

Route Nieuw Zeeland

Afgelopen kerst stapte Kimberly en ik in het vliegtuig richting Nieuw Zeeland. Eindelijk zou ik weer terug keren naar het land wat in 2009 mijn hart veroverde. We hadden twee maanden de tijd om dit prachtige land te gaan ontdekken. Midden in het hoogseizoen, dat wel maar dat mocht de pret niet drukken. Vooraf hebben we goed gekeken naar wat we graag wilde zien en doen.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.