Wil je naar een tropisch eiland? Wil je lekker relaxen op oogverblindend mooie stranden? Wil je snorkelen in kristal helder water? Wil je hiken door dicht begroeide bossen op vulkanen? Dan is Fiji the place to be! De Fiji eilanden zijn hét voorbeeld van hoe jet leven in een tropisch paradijs zou moeten zijn!

Bezienswaardigheden Fiji

Er is veel meer te doen in Fiji dan alleen de hagelwitte stranden bezoeken, hoewel die wel echt ongekend mooi zijn. Het mooie van Fiji is dat het juist zo’n divers land is. Waar je bij andere strandbestemmingen zoals de Malediven echt aan het strand gebonden bent is dat in Fiji niet het geval. De bezienswaardigheden Fiji zorgen er voor dat elke reiziger zich vermaakt.

Elk aspect van het leven op Fiji is een klein hoogtepuntje. Of dat nu gaat om de indrukwekkende stranden, de perfecte golven of het prachtige binnenland. Er zijn weinig landen die reizigers zo weten te boeien als Fiji.

TIP – hieronder vind je het overzicht van alle bezienswaardigheden Fiji

Wat is er te zien?

Je zou denken dat de bezienswaardigheden Fiji voornamelijk bestaan uit stranden en tropische eilanden, maar niets is minder waar. Fiji biedt namelijk veel meer dan alleen (hele mooie) stranden! Zo kun je in het binnenland van verschillende eilanden kleine dorpjes bezoeken waar ze rituelen in stand houden, cultuur snuiven in Nadi, parels zoeken in Savusavu, de watervallen van Taveuni bezichtigen, Robinson Crusoe naspelen op een van de vele onbewoonde eilandjes, de wondere wereld onderwater bekijken met een duikbril of de golven van wereldklasse bedwingen met je surfboard.

En dt is nog maar een kleine greep uit de bezienswaardigheden Fiji! Er is dus genoeg te doen. Het is geen bestemming waar je ‘even’ heen vliegt. De hele reis duurt makkelijk 30 uur en een ticket kost je al snel €1.200. Maar geloof ons; zodra je boven de schitterende eilanden van Fiji vliegt ben je die reis en het ticket zo vergeten 🙂

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.