Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Inentingen Fiji

Bijgewerkt op 16 juli, 2018

Inentingen regelen is niet het leukste klusje voor je reis. Toch is het wel iets dat moet gebeuren. Je hoort vaak dat reizigers bezuinigen op inentingen, maar dat raden we niet aan. Inentingen worden vaak gedekt door je verzekering en daarnaast kan het gezondheidsproblemen voorkomen.

Verplichte inentingen Fiji

Op dit moment zijn er geen verplichte inentingen Fiji. Tenzij je een week voordat je naar Fiji gaat naar een ‘gele-koorts’ land bent geweest. Dat geldt ook als je een overstap hebt gemaakt en langer dan 12 uur in het betreffende land blijft. Gele koorts komt vooral voor in Zuid-Amerika en Afrika.

TIP ♥ – voor een reis naar Fiji is alleen een inentingen tegen Gele Koorts verplicht als je 7 dagen voor vertrek naar Fiji in een gele koorts land bent geweest

Aanbevolen inentingen

Er worden wel inentingen aanbevolen. Het is op eigen risico of je deze inentingen ook daadwerkelijk neemt. De inentingen die worden aanbevolen zijn:

  • vaccinatie tegen DTP;
  • vaccinatie tegen hepatitis A

Ga je langer dan drie maanden naar Fiji? Dan worden de volgende inentingen Fiji aanbevolen:

  • vaccinatie tegen hepatitis B
  • vaccinatie tegen buiktyfus
  • vaccinatie tegen tuberculose

Er komt geen malaria voor in Fiji.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.