Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Inentingen Fiji

Inentingen regelen is niet het leukste klusje voor je reis. Toch is het wel iets dat moet gebeuren. Je hoort vaak dat reizigers bezuinigen op inentingen, maar dat raden we niet aan. Inentingen worden vaak gedekt door je verzekering en daarnaast kan het gezondheidsproblemen voorkomen.

Verplichte inentingen Fiji

Op dit moment zijn er geen verplichte inentingen Fiji. Tenzij je een week voordat je naar Fiji gaat naar een ‘gele-koorts’ land bent geweest. Dat geldt ook als je een overstap hebt gemaakt en langer dan 12 uur in het betreffende land blijft. Gele koorts komt vooral voor in Zuid-Amerika en Afrika.

TIP ♥ – voor een reis naar Fiji is alleen een inentingen tegen Gele Koorts verplicht als je 7 dagen voor vertrek naar Fiji in een gele koorts land bent geweest

Aanbevolen inentingen

Er worden wel inentingen aanbevolen. Het is op eigen risico of je deze inentingen ook daadwerkelijk neemt. De inentingen die worden aanbevolen zijn:

  • vaccinatie tegen DTP;
  • vaccinatie tegen hepatitis A

Ga je langer dan drie maanden naar Fiji? Dan worden de volgende inentingen Fiji aanbevolen:

  • vaccinatie tegen hepatitis B
  • vaccinatie tegen buiktyfus
  • vaccinatie tegen tuberculose

Er komt geen malaria voor in Fiji.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.