Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË

Rondreis Nieuw-Zeeland

Door: Ties    |    Reacties: 0

Niet iedereen ziet het zitten om op eigen houtje door Nieuw-Zeeland te reizen. Een georganiseerde rondreis Nieuw Zeeland is dan een prima alternatief. Het is wellicht iets duurder, mar je hoeft je ter plekke nergens meer druk over te maken. Alles is voor je geregeld en je hebt altijd een vast aanspreekpunt tijdens je reis. Klinkt als de ideale vakantie!

Rondreis Nieuw Zeeland

Een rondreis Nieuw Zeeland is een mooie manier om het land te ontdekken. En het grote voordeel is dat je niet alles zelf hoeft te regelen. Zodra je landt in Auckland is alles voor je geregeld en hoef je alleen nog maar te genieten. Dat is pas vakantie vieren! En er is bijna geen mooier land om een rondreis te maken dan Nieuw Zeeland.

TIP ♥ –qua prijs moet je rekenen op minimaal €1.500 p.p buiten het hoogseizoen

Er zijn een aantal reisorganisaties die reizen naar Nieuw-Zeeland aanbieden met elk een uniek aanbod en specialiteiten. Laat je vooral goed inlichten over de route die je af legt en de eventuele camper die je mee krijgt. Vaak liggen de prijzen dicht bij elkaar, maar vergelijken kan natuurlijk geen kwaad.

Bijzondere ervaring

Nieuw Zeeland laat veel bezoekers met pijn in hun hart vertrekken. De schitterende natuur, de vriendelijke bevolking en de rust die je er vindt is uniek en bijna nergens ter wereld te vinden. Ook wij namen na ieder bezoek met pijn in ons hart afscheid van dit prachtige en unieke land. Hou er wel rekening mee dat het aan te raden is om niet korter dan 3 weken het land te rond te reizen. Door de lange afstanden is 3 weken toch wel het minimale om tijdens je rondreis genoeg van het land te kunnen zien. Daarnaast is de lange vlucht naar Nieuw Zeeland er niet één die je ieder jaar zal maken. Als je er dus bent. Neem dan de tijd voor jouw rondreis door Nieuw Zeeland.

Rondreis Nieuw Zeeland boeken

Er zijn verschillende soorten rondreizen te boeken. Zo heb je camperreizen, waar je geen georganiseerde reis boekt maar eigelijk alleen een, vliegticket, een camper en een soort route. Je hebt in Nieuw Zeeland met niemand te maken, maar je hebt wel de zekerheid dat alles is geregeld. Persoonlijk vinden wij dit de beste optie.

Zie je het niet zitten om zelf te rond te rijden? Dan kun je uiteraard ook een georganiseerde rondreis Nieuw Zeeland boeken. Hierbij hoef je zelf niet te rijden en reis je meestal in een groep. Je zit dan wel ‘vast’ aan een reisschema, maar je hoeft ook minder zelf te regelen.

Rondreis Rama Tours

Rama Tours Holland is een van de meeste gespecialiseerde reisorganisaties voor individuele reizen op maat  naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Onze expertise betreft niet alleen mooie en meestal kleinschalige accommodaties, maar ook interessante bezienswaardigheden, plaatselijke gewoontes, unieke plekjes, verlaten paradijselijke stranden en uw vervoer en excursies. Wij stellen alles in het werk om uw reis tot een droomreis te maken.

Tongariro National Park

Camperreis Travelhome

TravelHome is een van de bekendste reisorganisaties als het aan komt op reizen met een camper. Ze hebben veel ervaring met het aanbieden van camperreizen. Niet alleen in Nieuw-Zeeland, maar over de hele wereld. Je kunt kiezen uit vier reizen, allemaal even indrukwekkend.

Meestal zijn reizen goedkoper als je met meerdere personen reist. Voor meer info kun je contact opnemen met TravelHome.

Queenstown Hill, Queenstown

Rondreis Tenzing

Tenzing Travel biedt veel reizen naar Nieuw-Zeeland aan. Je kunt kiezen voor een georganiseerde rondreis of een reis met je eigen camper of auto. Het grootste voordel van Tenzing is dat je kunt kiezen uit veel verschillende reizen.

Tenzing Travel is niet de goedkoopste, maar ze bieden wel goede service. Houd er rekening mee dat de prijzen die op hun website staat exclusief vluchten zijn.

doubtless bay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + acht =

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken