Hoofdmenu
Onze Producten

OCEANIË EXPERT

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Door: Ties    |    Reacties: 0

Als je het ons vraagt kun je Nieuw-Zeeland scharen onder een van de mooiste landen ter wereld. Het liefst zouden we er zo vaak mogelijk heen vliegen. Het nadeel is helaas dat de vliegtickets niet heel goedkoop zijn. Omdat het land letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt ben je al snel 24 uur onderweg om in Nieuw Zeeland te komen.

Doordat het zo lang reizen is, en je altijd een overstap hebt, raden we aan om van je overstap een tussenstop te maken. Voor 10 dagen naar Nieuw-Zeeland vliegen vanuit Nederland doet bijna niemand. Je kunt overstappen in steden als Taipei, Hong Kong of Bali. Je kunt daar makkelijk een of twee dagen even stoppen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om z.s.m. door te vliegen. Zo bespaar je tijd en kun je langer van het schitterende Nieuw Zeeland genieten.

Vliegtickets Nieuw Zeeland

Als je vliegtickets Nieuw Zeeland wil boeken moet je rekening houden met een aantal zaken. Om te beginnen de reistijd. Je bent lang onderweg, stel je hier op in. Daarnaast is het belangrijk om te beslissen hoe je door Nieuw Zeeland wil reizen. Ga je op vakantie voor twee weken en weet je al wat de einddatum is? Dan kun je een retour ticket boeken met vaste data.

Ga je voor langere tijd backpacken? Dan kun je kijken naar flexibele vliegtickets Nieuw-Zeeland. Dit houdt in dat je de data kunt aanpassen. Heb je het naar je zin, blijf je nog wat langer. Wil je toch eerder terug of naar een ander land, kan je dit ook aanpassen. Hou er wel rekening mee dat wanneer je langer dan 3 maanden in Nieuw Zeeland wilt blijven je een visum nodig hebt.

Prijzen

Als je naar Azië of Zuid-Amerika vliegt zijn tickets naar populaire landen meestal niet duurder dan €500 als je goed zoekt. Dat geldt niet voor Nieuw-Zeeland. Reken op zeker €1.000 pp.

De beste websites

Vliegtickets Nieuw Zeeland is niet goedkoop. Als in het hoogseizoen vliegt ben je al snel zo’n €1.000 per persoon kwijt. Het us dan ook een flinke investering die je doet. Het is natuurlijk wel te verklaren, je vliegt ten slotte naar de andere kant van de wereld. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kun je de beste prijs vinden voor jouw vliegticket naar Nieuw Zeeland.

Handige trucjes

De goedkoopste vliegtickets Nieuw-Zeeland vinden is bijna onmogelijk. Luchtvaartmaatschappijen werken met ingewikkelde algoritmes waardoor ze per dag, en zelfs per uur, de prijzen kunnen verhogen of verlagen.

Hierdoor is het moeilijk te bepalen waar en wanneer je de goedkoopste tickets kunt boeken. Er zijn gelukkig wel een aantal trucjes.

TIP ♥ – uit onderzoek blijkt dat de tickets 56 dagen van te voren het voordeligst zijn

1. Prijsalarm

Een prijsalarm is een van de makkelijkste manieren om prijzen van bepaalde bestemmingen te volgen. Bij de vergelijkingssite Skyscanner kun je makkelijk een prijsalarm instellen.

Het werkt vrij simpel. Als je niet meteen de beste prijs van je ticket vindt, heb je de optie om een prijsalarm in te stellen. Je krijgt een melding zodra de prijs van het ticket verhoogd of verlaagd wordt. Op die manier volg je heel makkelijk jouw ticketprijs.

2. Nieuwsbrief

Iedereen is altijd een beetje huiverig voor nieuwsbrieven. Niemand wil elke dag een volle inbox met tientallen mails. Toch kan het wel degelijk geld schelen. Luchtvaartmaatschappijen kondigen namelijk vaak hun aanbiedingen aan via nieuwsbrieven.

Soms volgen luchtvaartmaatschappijen elkaar volgen qua prijsverlagingen. Als KLM de prijzen voor een vliegtickets Nieuw-Zeeland verlaagt, is de kans aanwezig tot een ander dat ook doet.

3. Aanbiedingen

Over het algemeen zijn januari en september echte ‘aanbieding maanden’. In deze maanden vullen ze de ‘gaten’ tussen het hoog- en laagseizoen. De maanden maart tot en met mei en oktober en november zijn namelijk rustige maanden.

Daarom proberen ze met aanbiedingen in de maanden januari en september die rustige maanden op te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.